POZIV Svim gospodarskim subjektima, institucijama, udrugama, pojedincima

06 Srpanj 2015
Objavljeno u Vijesti

Općina je radi boljeg i učinkovitijeg korištenja strukturnih EU fondova odlučila izraditi "Strateški razvojni program Općine Klakar" financiran iz Programa ruralnog razvoja - podmjera 7.1 - izrada Strateških razvojnih programa.

S obzirom da Vi svojim doprinosom možete unaprijediti izradu Strateškog razvojnog programa, tako da odgovorite na Anketni upitnik u prilogu ovoga članka, koji je napravljen radi prepoznavanja objektivnosti pregleda stanja te uz Vašu pomoć, prepoznali daljnju viziju razvoja Općine i definirali put razvoja kroz postavljene dugoročne ciljeve, razvojne prioritete, mjere i aktivnosti ka održivom razvoju svih naselja na području Općine Klakar.

Popunjeni anketni upitnik možete poslati poštom na adresu Općina Klakar, Klakar 26a, 35208 Ruščica, ili dostaviti osobno u Općinu.

Rezultati anketnog upitnika koristiti će se isključivo radi izrade Strateškog razvojnog programa Općine te se neće koristiti ni u kakve druge svrhe.

Unaprijed se zahvaljujemo!!!

Načelnik, Josip Stanić

Pročitano 970 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

1komentar

  • marko matanović

    pozdrav načelniku općine i zahvaljujem se za obećanje proširenja vodovodne mreže u g. bebrini.
    pitanje dali ce općina klakar u sljedećih trideset godina omoguciti priključke vode i struje ljudima koji nisu u hdz-u a koji grade objekte za stanovanje i koji su vam jednako platili komunalnu naknadu kao i hdz-ovci .unaprijed zahvaljujem ,i jos nesto ako je u pitanju članstvo nije problem nisam ni u jednoj stranci rado cu se uclaniti u hdz jer smatram da zivjeti bez struje i vode nije moguce .naravno ako je to uvjet .dokumentaciju svu posjedujem i novce pa mi recite u čemu je problem unaprijed hvala

    Poslo/la marko matanović Četvrtak, 16 Srpanj 2015 08:00 Link komentara
    Prijavi

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Adresa i kontakti

Adresa:
Klakar 26a
35208 Rušćica, Hrvatska
Tel:
+385 35 226 127
Tel:
+385 35 226 073
Fax:
+385 35 226 079
Web:
E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povežite se

Želite li primati naš e-bilten?
Upišite Vašu e-mail adresu i već slijedeće izdanje stići će i u Vaš sandučić!

Pratite nas na društvenim mrežama