Priredba slavonskih igrokaza

soundset.hr soundset.hr soundset.hr
08 Prosinac 2013
Objavljeno u Vijesti
Glumačka družina "Matini kripoštoli" organiziraju danas u 19 sati u mjesnom domu u Klakaru slavonske igrokaze. Nastupit će pet dramskih skupina.

Treću godinu za redom šokačka glumačka družina "Matini kripoštoli" u mjesnom domu u Klakaru održavaju slavonske igrokazae. Ove godine nastupit će pet dramskih amaterskih skupina iz Slavonskog Broda i okolice.

"Imat ćemo pred premijeru nove šokačke safunice s kojom ćemo nastupiti i na smotri igrokaza u Sikirevcima u siječnju. Ove godine imamo pet skupina koje će nastupiti. Uz domaćina, glumačku družinu "Matini gripoštoli" koja će nastupiti sa šokačkom safinicom, nastupit će i gornjogradski glumci "Pekmezari" iz Podvinja s monologom "Svinjar Tona", dramska skupina udruge "Žene s osmijehom" iz Slavonskog Broda imat će igrokaz "Prije u komencije", glumačka družina žena iz Zadubravlja imat će igrokaz "Milka se odvojčila", nastupit će i dramska skupina KUD-a "Ivan Goran Kovačić" iz Beravaca imat će predstavu "Vridna baba".

U programu će uz dramske skupine nastupiti i muška pjevačka skupina "Đeverovi", KUD-a "Kolo" iz Donje Bebrine te svirač na samici i gajdama, Mislav Botica.

/soundset.hr/

Pročitano 1405 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Adresa i kontakti

Adresa:
Klakar 26a
35208 Rušćica, Hrvatska
Tel:
+385 35 226 127
Tel:
+385 35 226 073
Fax:
+385 35 226 079
Web:
E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povežite se

Želite li primati naš e-bilten?
Upišite Vašu e-mail adresu i već slijedeće izdanje stići će i u Vaš sandučić!

Pratite nas na društvenim mrežama