Novi predsjednik Šahovskog kluba invalida „HVIDRA-BROD“

0
349
RUŠČICA- Izvaredna – izborna Skupština Šahovskog kluba invalida „HVIDRA-BROD“ Slavonski Brod održana je danas 20.03.2015.god sa početkom u 19:00 h u Ruščici u prostorijama Šahovskog kluba Posavac Ivane Brlić Mažuranić 3.

Predsjednik kluba Avgustin Vučković pozdravio je prisutne te izrazio zadovoljstvo radom kluba . Šahovski klub invalida Hvidra-Brod je jedini u Hrvatskoj gdje igraju vojni invalidi. Klub je u prošloj sezoni zauzeo 5. mjesto u IV HŠL- istok sa osvojenih 8 meč bodova pojedinačno 25,5 bodova. Također smo sudjelovali na ekipnom brzopoteznom prvenstvu županije na kojem smo osvojili 7.mjesto. Kroz cijelu godinu organizirani su turniri od kojih izdvajamo turnir za „Vojno redarstvena akcija Bljesak „ igre Veterana i Dragovoljaca Domovinskog rata u Okučanima te dani siječanja na Vukovar.

Naš klub je financijski godinu završio u plusu zahvaljuči Brodsko-posavskoj županiji i ostalima sponzorima koji su nas pratili u našem radu ,te je jednoglasno usvojeno Izvješće o radu i financijsko Izvijšće kluba. Zbog lošega rada u oba saveza Invalida grada SL. Broda i Brodsko posavske županije ne prate nas u našem radu . Potom je predsjednik kluba podnio pismenu ostavku zbog bolesti ne mežo više obavljati funkciju predsjednika ŠKI “Hvidra-Brod”, Slavonski Brod. Nakon diskusije prihvaćena je ostavka predsjednika i članova UO i NO kluba.

Pristupilo biranju novog predsjednika kluba .
Nakon glasovanja članovi kluba jednoglasno su donijeli odluku da je novi predsjednik ŠKI “Hvidra-Brod”, SL. Brod do kraja mandata bude Dragan Pavić dok je dopredsjednik Franjo Matanović, tajnik kluba Mato Opačak a članovi Upravnog odbora su Avgustin Vučković i Antun Rakić. Predsjednik Nadzornog odbora je Miljenko Talić.
Novoizabrani predsjednik zahvalio je prisutnima na ukazanom povjerenju te izrazio želju da klub nastavi sa dosadašnjim kvalitetnim radom i promicanjem kluba. Novoizabrani predsjednik iznio je financijski plan za 2015.godinu gdje je jednoglasno i usvojen te novi Statut ŠKI Hvidra-Brod .

U Ruščici 21.03.2015. Tajnik kluba: MATO OPAČAK

  • sport