Priredba slavonskih igrokaza

0
642
Glumačka družina “Matini kripoštoli” organiziraju danas u 19 sati u mjesnom domu u Klakaru slavonske igrokaze. Nastupit će pet dramskih skupina.

Treću godinu za redom šokačka glumačka družina “Matini kripoštoli” u mjesnom domu u Klakaru održavaju slavonske igrokazae. Ove godine nastupit će pet dramskih amaterskih skupina iz Slavonskog Broda i okolice.

“Imat ćemo pred premijeru nove šokačke safunice s kojom ćemo nastupiti i na smotri igrokaza u Sikirevcima u siječnju. Ove godine imamo pet skupina koje će nastupiti. Uz domaćina, glumačku družinu “Matini gripoštoli” koja će nastupiti sa šokačkom safinicom, nastupit će i gornjogradski glumci “Pekmezari” iz Podvinja s monologom “Svinjar Tona”, dramska skupina udruge “Žene s osmijehom” iz Slavonskog Broda imat će igrokaz “Prije u komencije”, glumačka družina žena iz Zadubravlja imat će igrokaz “Milka se odvojčila”, nastupit će i dramska skupina KUD-a “Ivan Goran Kovačić” iz Beravaca imat će predstavu “Vridna baba”.

U programu će uz dramske skupine nastupiti i muška pjevačka skupina “Đeverovi”, KUD-a “Kolo” iz Donje Bebrine te svirač na samici i gajdama, Mislav Botica.

/soundset.hr/

  • kultura
  • Klakar
  • KUD Kolo