V A Ž N O

0
1599

V A Ž N O

Propusnicu možete zatražiti putem elektroničke pošte scz.opcineklakar@gmail.com. U zahtjevu je potrebno navesti razlog traženja propusnice te dan za koji trebate propusnicu (1 dan). Na isti mail dobit ćete propusnicu koju ne morate printati nego policijskom službeniku istu pokazat s mobitela.

Zahtjevi za izdavanje propusnice zaprimaju se u tekućem danu za naredni dan.

Zahtjevi za izdavanje propusnica zaprimaju se do 13:00 sati kako bi se iste moglo obraditi.

Molimo sve koji će zatražiti propusnicu da to čine samo u slučaju stvarne potrebe i nužde, te da istu ne zloupotrebljavaju, u cilju uspješnog provođenja mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Također molimo sve koji će dolaziti u prostorije Općine zatražiti propusnicu da se pridržavaju SVIH AKTUALNIH MJERA OPREZA, a prvenstveno da ne ulaze u prostorije Općine ukoliko se unutra nalaze osobe koje čekaju izdavanje propusnice, odnosno da svoj red na izdavanje propusnice sačekaju vani i održavaju propisane razmake od 1 metra na otvorenom, odnosno 2 metra u zatvorenom prostoru!

Radi vođenja evidencije o izdanim propusnicama osobe koje istu zatraže moraju predočiti osobnu iskaznicu!

Stožer civilne zaštite Općine Klakar zadužen je isključivo za izdavanje propusnica osobama koje su primorane napustiti mjesto prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci ili starijim osobama, kupnja hrane i osnovnih potrepština), uz uvjet pridržavanja mjera socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima!

Osobama koje imaju radnu obvezu za putovanje uvjetovano poslom, propusnicu izdaje POSLODAVAC!