J A V N I  P O Z I V za savjetovanje s javnošću u postupku donošenja Odluke o imenovanju uređene površine u Ruščici (kod kružnog toka) u Ulici kardinala Alojzija Stepinca.

              

Temeljem članka 11. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj 25/13, 85/15, 69/22) i odredbi Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (“Narodne novine”, broj 140/09), upućuje se  

J A V N I  P O Z I V

za savjetovanje s javnošću u postupku donošenja

Odluke o imenovanju uređene površine u Ruščici (kod kružnog toka)

u Ulici kardinala Alojzija Stepinca.

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost – trgovačka društva, građani, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnije Odluke o imenovanju uređene površine u Ruščici (kod kružnog toka) u Ulici kardinala Alojzija Stepinca da se odazovu.

Tema javnog savjetovanja je: Donošenje Odluke o imenovanju trga u Ruščici ( uređena površina kod kružnog toka).

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o imenovanju uređene površine u Ruščici ( trg kod kružnog toka) u Trg dr. Franje Tuđmana.

Dokument za javno savjetovanje moguće je preuzeti na mrežnoj stranici Općine Klakar ili u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Klakar na adresi Klakar 26 a, Klakar.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na adresu: OPĆINA KLAKAR, Klakar 26 A, 35 208 Ruščica (s naznakom: “Savjetovanje s javnošću – Odluka o o imenovanju uređene površine u Ruščici (kod kružnog toka) u Ulici kardinala Alojzija Stepinca ili na e-mail adresu opcina.klakar@sb.ht.hr zaključno s 28.02.2024. godine.

Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni uvrstiti u konačni Prijedlog Odluke o imenovanju uređene površine u Ruščici (kod kružnog toka) u Ulici kardinala Alojzija Stepinca koja će se proslijediti Općinskom  vijeću Općine Klakar na donošenje.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga izradit će se i objaviti Izvješće o provedenom javnom savjetovanju na službenim stranicama Općine Klakar www.opcinaklakar.hr.

Javno savjetovanje je otvoreno od 29. siječnja 2024. godine do  28.veljače 2024. godine.

Napomena: Nakon završetka javnog savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Skip to content