JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA UPIS DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI U PROGRAME PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA BUDUĆEG DJEČJEG VRTIĆA “RODA”, RUŠČICA ZA PEDAGOŠKU 2022./2023. GODINU

Pozivaju se roditelji da iskažu svoj interes za upis djece rane i predškolske dobi i to od navršene jedne godine života do polaska u osnovnu školu u programe predškolskog odgoja i obrazovanja budućeg Dječjeg Vrtića “Roda”, Ruščica.

Pozivaju se roditelji da  iskažu svoj interes u što kraćem roku, a najkasnije do 28.veljače 2022. godine i to: elektroničkim putem na e-mail adresu Općine Klakar – opcina.klakar@sb.ht.hr, poštom na adresu Općine Klakar,  Klakar bb, 35208 Rušćica.

ili osobno svakim radnim danom u Općini Klakar.

Očekivani početak programa Dječjeg Vrtića “Roda”, Ruščica je rujan 2022. ili sukladno odluci Upravnog vijeća budućeg Dječjeg vrtića „Roda“, Ruščica i Općine Klakar.

Iskazivanjem interesa roditelji su suglasni i daju svoju privolu da Općina Klakar može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati njihove osobne podatke i/ili sve osobne podatke koje su dostavili, a sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka.

Ovaj javni poziv je informativnog karaktera i nema obvezujući učinak.

Općina Klakar zadržava pravo eventualnog ispravljanja podataka iz ovog javnog poziva, kao i da poništi ovaj javni poziv odnosno ne uzme u obzir ni jedan zahtjev bez obrazloženja i bez odgovornosti prema zainteresiranim osobama po bilo kojoj osnovi.

 

[download-attachment id=”2802″ title=”Javni poziv za iskazivanje interesa za upis djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja budućeg dječjeg vrtića Roda, Ruščica”]

Skip to content