JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE JAVNOG INTERESA ZA OBNAŠANJE DUŽNOSTI V.D. RAVNATELJA BUDUĆEG DJEČJEG VRTIĆA “RODA”, RUŠČICA

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje su zainteresirane za ispunjavanje dužnosti v.d. ravnatelja budućeg Dječjeg vrtića “Roda”, Ruščica  a koje ispunjavaju uvjete za odgojitelja ili stručnog suradnika sukladno odredbama Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) i koje imaju 5 godina radnog staža u djelatnosti predškolskog odgoja.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da iskažu svoj interes u što kraćem roku, a najkasnije do 28.veljače 2022. godine i to: elektroničkim putem na e-mail adresu Općine Klakar – opcina.klakar@sb.ht.hr, poštom na adresu Općine Klakar,  Klakar 26A, 35208 Ruščica.

ili osobno svakim radnim danom u Općini Klakar.

Iskazivanjem interesa zainteresirane osobe su suglasne i daju svoju privolu da Općina Klakar može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati njihove osobne podatke sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka.

Ovaj javni poziv je informativnog karaktera i nema obvezujući učinak.

Općina Klakar zadržava pravo eventualnog ispravljanja podataka iz ovog javnog poziva, kao i da poništi ovaj javni poziv odnosno ne uzme u obzir ni jedan zahtjev bez obrazloženja i bez odgovornosti prema zainteresiranim osobama po bilo kojoj osnovi.

 

[download-attachment id=”2810″ title=”Javni poziv za iskazivanje javnog interesa za obnašanje dužnosti v.d. ravnatelja budućeg dječjeg vrtića RODA, Ruščica”]

 

 

Skip to content