OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE KLAKAR

Nakon nezapamćenog orkanskog nevremena koje je jučer 19.07.2023. godine zahvatilo područje Općine Klakar upućen je Zahtjev za proglašenje elementarne (prirodne) nepogode na stambenim, poslovnim i građevinskim objektima te poljoprivrednim usjevima na području općine Klakar izazvane olujnim nevremenom, jakim vjetrom i kišom prema Brodsko – posavskoj županiji.

Ovim putem pozivamo sve građane da sve nastale štete fotografiraju i evidentiraju budući da će se nakon proglašenja elementarne nepogodne objaviti JAVNI POZIV za prijavu šteta od prirodne nepogode izazvane olujnim nevremenom, jakim vjetrom na području Općine Klakar. Također pozivamo građane da ukoliko su u mogućnosti sve manje nastale štete nakon što ih fotografiraju, pokušaju otkloniti samostalnopazeći pri tome na vlastitu sigurnost.

Mještane Donje Bebrine ovim putem molimo za strpljenje i napominjemo da su žurne službe na terenu i rade na otklanjanju kvara na elektroenergetskoj mreži

Sinoć je na teren izašao DVD Donja Bebrina koji je uklanjao porušena stabla sa prometnica te im ovim putem zahvaljujemo kao i svim mještanima na pomoći dežurnim službama.

Stožer civilne zaštite Općine Klakar je u stalnoj komunikaciji sa Stožerom Brodsko – posavske županije kako bi se svi novonastali problemi riješili u što kraćem mogućem roku.

Skip to content