ODLUKA o sufinanciranju projekta “I. faza izgradnje parkirališta uz mjesno groblje u Donjoj Bebrini”

U cilju poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda na područjima jedinica lokalne samouprave, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donio je Odluku o raspisivanju javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini.

Sukladno navedenoj Odluci, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je 12. svibnja 2022. Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini.

Do zaključno 1. lipnja 2022. godine, do kada je poziv bio otvoren, 354 jedinica lokalne samouprave dostavilo je svoje projektne prijedloge ukupne vrijednosti 365.969.878,11 kuna. Za njihovu realizaciju od Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine zatraženo je sufinanciranje u ukupnom iznosu od 101.977.843,40 kuna.

Općina Klakar prijavom na ovaj Poziv dobila je Odluku o sufinanciranju projekta “I. faza izgradnje parkirališta uz mjesno groblje u Donjoj Bebrini” u iznosu od 120.000,00 kuna.

 

Odluka o sufinanciranu projekta I. faza izgradnje parkirališta uz mjesno groblje u Donjoj Bebrini

Skip to content